Skip to content

Meer informatie
voor professionals

Meerwaarde

Wanneer een woning wordt opgeleverd, treft de koper daar een keuken die door de ontwikkelaar en aannemer is uitgekozen. Het betreft vaak een dertien-in-dozijn exemplaar waar niemand zich een buil aan kan vallen -maar echt leuk is anders. Vraag je het de koper, dan had hij zelf voor een andere keuken gekozen. Maar aanpassingen zijn duur, en het laten vervallen van de standaardkeuken is geen voordelige optie. Dat moet anders kunnen, en dat kan het ook.

 

Met The Cookery maak je de woning voor de koper aantrekkelijk, zonder gedoe. De koper kan met een paar simpele keuzes het compacte high end keukenblok zowel praktisch als esthetisch naar eigen wensen indelen. Maar ook de aannemer plukt de vruchten: The Cookery wordt standaard geleverd met dezelfde aansluitingen voor elke woning. De ontwikkelaar kan op zijn beurt de woning dankzij The Cookery hoger in de markt zetten, terwijl de inkoopprijs aantrekkelijk laag blijft.

Duurzaamheid

Wij voelen ons verantwoordelijk voor alle onderdelen van The Cookery, van het begin tot het einde van het product. Daarom zijn alle gebruikte materialen van The Cookery circulair. Aan het einde van de levensduur halen we de keuken op, en recyclen of hergebruiken we de onderdelen.

Minder risico’s, meer voordeel

The Cookery is een keuken met een hoge marktwaarde, tegen een aantrekkelijk tarief. Daarbij levert de keuken voor de ontwikkelaar minder risico’s op. Door zijn eenvoudige opzet en standaard uitvoering is de kans op fouten bij installatie klein. Een online bestelplatform regelt de keuzes die de koper heeft aangegeven; de plaatsing wordt gedaan door een ervaren seriematige keukenbouwer met eigen personeel.

 

Ontwerp

Bij het ontwerpen van The Cookery zijn alle facetten van de keuken opnieuw onder de loep genomen: het gebruik, de onderdelen, de materialen, maar ook de positie van de keuken binnen het huishouden nu en in de toekomst. De keuken leent zich voor open building, is volledig circulair en efficiënt in ruimtegebruik. De smaakvolle eenvoud waarmee de keuken samengesteld is, maakt dat The Cookery makkelijk toe te passen is in verschillende interieurs.

Bedrijfsgegevens hoofdkantoor

Let op: Op ons kantoor kunt u The Cookery niet bezichtigen. De showrooms staan in Amsterdam, Lochem en Nijkerk en te bezoeken op afspraak.

The Cookery
Rigakade 10
1013 BC Amsterdam

tel: +31 (0)20 244 2906

Interesse in the Cookery?

Vul je gegevens in en je ontvangt toegang tot de flyer met meer informatie.