Skip to content

Onze partners

Samen kunnen we meer dan alleen.
The Cookery is daarom ontstaan dankzij onderstaande partners.

Beyond Space

Beyond Space is een multidisciplinair architectenbureau, gevestigd in Amsterdam. Naast het maken van ongecompliceerde architectuur ontwerpt Beyond Space voor interieurs graag datgene wat zij zelf missen in het bestaande aanbod. Zo is hun bekroonde kantoorlijn ‘The Boring Collection’ ontstaan bij gebrek aan knap kantoormeubilair. The Cookery en The Lavatory zijn in 2020 geboren uit onvrede over de opgeleverde standaardkeukens in nieuwbouwprojecten.

Lees meer op
beyond.space.eu

 

Julia

Julia is hét full service regisseursburo dat professionele huisvesting een persoonlijk karakter geeft. Ze blinken uit in het realiseren van een unieke werk-, merk- of gastbeleving door te bouwen aan indrukwekkende, professionele huisvesting. Interieur, exterieur of turn key. (Ver)bouwen, verhuizen of verduurzamen. Met een geheel eigen visie en aanpak op het gebied van designed to build: slim bedacht, sterk geregisseerd, perfect georganiseerd en binnen budget gerealiseerd. Dát zit in hun karakter.

Lees meer op julia.eu

Quooker

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.
De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij Quooker nog elke dag door.

Lees meer op quooker.nl

Smeg

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert.
Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.
Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen Smeg Group waarbij de nadrukt ligt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.

Lees meer op smeg.nl

The Cookery Rigakade 10 1013 BC Amsterdam 020-2044598